Aktuellt

HÅLL UTKIK HÄR EFTER WORKSHOPS, UTSTÄLLNINGAR OCH KURSER  FÖR DIG SOM ÄR MELLAN 13-25 ÅR OCH BOR I  ÖSTERGÖTLAND!


TECKNINGSKURS MED KONSTNÄR ANX KUPIAINEN
Snart i april/maj erbjuder vi en teckningskurs med konstnär Anx Kupiainen via Zoom, under fem tillfällen! Vi kommer snart att gå ut med anmälningar till den. Ha koll på Instagram och Facebook. Gratis så klart!


POPUP-UTSTÄLLNING
Ung konst Öst var inbjudna av Norrköpings konstrunda. Här ställde Ung Konst Öst ut tillsammans med etablerade konstnärer från Norrköping i slutet av mars och början av april 2021. Platsen var i köpcentret Spiralen, centralt i Norrköping. Temat var UNDANTAGSTILLSTÅND.
Utställningen recenserades av Lotta Sandelin och Ung Konst Öst fick ett bra bemötande även i recensionen!
Läs den här!


MÅLERIKRAFT MJÖLBY är ett samarbete mellan Ung Konst Öst, Mjölby kommun och MSE
Under våren 2021 kommer fem utvalda att få måla på var sitt elskåp i Mjölby under ledning av konstnär Emelie Wedhäll. Håll utkik helgen 15-16 maj 2021 och leta efter de målade elskåpen i sommar!


KLOCKET MÖTER KONSTEN,  22 MAJ OCH 5 JUNI I NORRKÖPING
Ung Konst Öst,  Norrköpings konstmuseum, Hyresbostäder och Klocket fritidsgård med flera, kommer att genomför: 22 maj och 5 juni kl 13-16  konstworkshops för unga 13-25, tillsammans med konstnärerna Klas Isaksson och Mika Liffner! Ni kan få måla papperskorgar mm som placeras ut i Klockartorpet Norrköping. I höst kommer konstnärerna med intryck av platsen och intryck av människorna de mött, gestalta var sin elcentral som EON står för. Spännande! kom till workshoparna och måla med Mika och Klas!


ORD & BILD
Testa hur du kan utveckla ditt skapande genom att leka med ord och bild. Oavsett om du är nybörjare eller redan erfaren är du välkommen att delta i denna workshop med Ung Konst Öst.
Vi ses i höst i Vadstena, Mjölby, Åtvidaberg och Norrköping. Workshopen är öppen för alla i åldern 13-25 år. Här kan du få inspiration!
På grund av restriktionerna så flyttade vi eventen till hösten 2021…


ATELJÉ PASSAGEN
Varje torsdag mellan 16-19 är det öppet för alla unga som vill skapa.
Ateljé Passagen ligger i konsthall Passagen i Linköping.
Än är verksamheten pausad på grund av restriktionerna kring pandemin. Återkommer med info när vi kan ses där igen.

Kontakt: Randi Leirnes
0725-828056


Corona/Covid-19: Alla aktiviteter anpassas till aktuella restriktioner från regeringen och Folkhälsomyndigheten.