Ungdomsråd

delar av Ung Konst Östs ungdomsråd

Vill du vara med och påverka, engagera dig i skapande och utveckla Ung Konst Öst? Kanske saknas ett råd på din ort och du vill starta ett, eller vara med i det regionala rådet? Vi kommer startat en förening med ungdomsrådet som styrelse och medlemmar som anmält intresse att vara med! Hör av dig om du är intresserad att vara del och utveckla Ung Konst Öst!

DIN RÖST BEHÖVS

Ung Konst:s ungdomsråd utgörs av engagerade unga som vill delta i verksamheten och vara drivande i utvecklingen av nya idéer och aktiviteter. Ungdomsrådet är navet i verksamheten – unga som skapar möjligheter för och med unga. föreningen som startas kommer att täcka hela länet så där kan du få inside tips och påverka innehållet i verksamheten.

Engagemanget uttrycks i idéer och arrangemang av aktiviteter, workshops, hängning av utställningar, fota eller filma händelser, diskussion om nya möjligheter eller det som rådet själva kommer fram till. Rådets arbete är också en bra övning för deltagarna att jobba ihop, få vana för föreningsverksamhet och kan vara meriterande.

Kontakta gärna ungdomsrådet via ungkonstost@gmail.com eller hör av dig till Ung Konst Östs koordinator Mattias Hofvendahl. Han kommer hålla kontakten med Ungdomsrådet mm.
Här kan du nå honom: mattias.hofvendahl@ostergotlandsmuseum.se