Ändra ditt omslagsfoto
nadten
Ändra ditt omslagsfoto
Vadstena
Status för denna avändare är Godkänd

 

Jag tycker om att måla. Det faller mig helt naturligt att formulera mig i bild. Olja är den främsta uttrycksmedel. Men jag arbetar även i akryl och grafik. Mitt skapande bygger på att vara närvarande i processen. Det är själva bildbyggande som är spännande. Att hitta balansen och färgspråket. Färgerna är viktiga för mig. Oftast handlar det om att fånga något …som mynnar ut i halv abstrakta landskap och figurer eller helt abstrakta bilder. Jag har ett estetiskt sinne och är väldigt mottaglig för det som finns omkring mig. Genom form och färg kan det… jag tar in komma till uttryck.

Jag formger och tillverkar smycken i smidesjärn. De präglas av ett stramt formspråk. Jag använder mig av grundformerna som bär med sig både enkelhet och symbolik. Jag plockar smidda detaljer och skapar kompositionen i vilka jag försöker formulera mitt inre i önskan att mitt utryck blir någon annans intryck.
Mina smycken är unika, har karaktär och ett eget personlighetsdrag. Gemensam nämnare, för mina smycken är val av materialet och teknik. /Nada

 

Teknik/arbetsområde
DesignKonsthantverkMåleriProjektledare inom konst/form

Nada Konst & Design

Kontakt

Adress:
Nässja Gård 106, Vadstena

Tel: 0704051082
Epost: nadaten@icloud.com
Hemsida:
Narren
skulptur i varm smidesteknik
Ingvar
skulptur i varm smidesteknik
Näbb
väggljusstake i varm smidesteknik
Shakti
smycke i varm smidesteknik
Sköld
smycke i varm smidesteknik
Löv
smycke i varm smidesteknik
Hopp
akryl på duk
Tillit
Olja på duk
Bön
Olja på duk

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.