Ändra ditt omslagsfoto
emewed
Ändra ditt omslagsfoto
Mjölby
Status för denna avändare är Godkänd

Jag är en allkonstnär som älskar att uttrycka mig i skrift, bild, form och genom föreläsning.

Jag brinner för att få alla konstnärssjälar att våga följa sina hjärtan och dela med mig av hur man övervinner hinder. Det får jag göra genom min tecknade serie, att få komma ut till skolor och möta barn i Skapande skola projekt och föreläsa. Jag vet att alla har en gåva och alla är lika mycket värda, både de praktiska som teoretiska. 

Teknik/arbetsområde
DesignFöreläsningarIllustrationKonstpedagogik/workshopsOffentlig utsmyckningTeckningÖvrigt

Jag skriver och illustrerar tecknade serier. Min tecknade serie heter Life´s a bitch och den är publicerad. Jag har workshops och är med i skapande skola där jag lär ut allt från idé till färdig strip. Jag tecknar även serier på beställning där du kan bestämma innehåll.

Man kan även boka mig i teckningsworkshops då teckning är något av min specialitet, allt från människor, djur, natur mm. Jag upplever att många barn och ungdomar slutar att teckna då man inte utvecklas. Jag kan få dem att tycka det är roligt igen då jag kan lära dem tekniker och detaljer som får bilderna att se verkliga ut.

Måla/teckna sin känslor: Jag leder en kort meditation där eleverna slappnar av och får gå till en skön och vacker plats. Barn och ungdomar vet inte alltid hur man kan hitta lugn och ro. Det är även viktigt att få stanna upp och känna efter hur man egentligen mår. Efter meditationen får dom måla/rita det dom upplevde och kände. Om dom vill så delar man med sig av det i gruppen. Det blir en väldigt fin stund. 

Illustratör: Jag har illustrerat bilder till tidningar, böcker, vykort mm. Jag kan illustrera allt efter era önskemål eller behov.

Utsmyckning av offentlig miljö- Väggmålningar. Jag har utsmyckat restauranger, trappuppgångar mm efter kundens önskan.

Föreläsningar: Jag föreläser om inlärningsproblematik. Jag har besökt skolor, bibliotek mm. Där jag delar med mig av min egen upplevelse av inlärningsproblematik och hur det kan resultera i rädslor och dåligt självförtroende som påverkar alla plan i livet. Det är otroligt viktigt att lära sig uppskatta det man är bra på, även de praktiska ämnena. 
Jag föreläser även om min min uppväxt och hur jag har lärt mig hanterat tankefällor, motgångar mm. Jag har arbetat som programledare i 3 år i olika program på anstalt och föreläst på skolor, ungdomsverksamheter mm.

Design: Jag arbetar som designer och inreder restauranger, privata hem, hotell, kontor mm. Jag arbetar i Aoutocad, ID och Photoshop.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor!

Kontakt

Adress:
Bjälbogatan 11

Tel: 0702728710
Epost: emelie-motiv@hotmail.com
Hemsida: http://www.emeliew.se/
Om mig
Tecknade serier. Man kan be mig rita serier på beställning. Är man intresserad av att publicera mina serier är det bara att höra av sig. Jag har ca 500 st
Manligt vs kvinnligt
Jag gör tavlor av mina serier som man kan beställa
Väggmålning
Här målar jag ett motiv från ett gammalt fotografi. Väggmålningen pryder en trappuppgång i Linköping
Axel von Fersen
Jag illustrerade tavlor till en utställning på Örebros museum.
Livet på landet
Här illustrerade jag och skrev texterna till en bok som ska främja lanthandel.
Gemenskap
Bilder till ett informationsblad för föreningen BUFFF
Klimatet
12 st Illustrationer till Mjölby kommuns kalender

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.