Ändra ditt omslagsfoto
antgra
Ändra ditt omslagsfoto
Linköping
Status för denna avändare är Godkänd

Om jag måste sätta mig själv i något fack skulle jag nog gärna kalla mig någon slags tvärvetenskaplig konstnär. Det grundar sig mest i att jag inte är så intresserad av det ensamma, när jag arbetar försöker jag mycket med att kombinera olika medier och kreativa processer för att se hur saker fungerar när de slås ihop. För alla som arbetat ihop med mig vet också att jag brinner för att unga ska bli delaktiga i konsten och att deras väg in i vår värld ska bli enklare, då jag vet att den är viktig. Så i mitt arbete som konstnär finns alltid det där med mig, det ungdomliga, det nya och föränderliga.. och inte minst, det kaotiska. 

Jag älskar färg och jag hatar ramar. 

Det mesta jag gör hamnar på Instagram, här hittar ni mig. https://www.instagram.com/antongrabowska/

Teknik/arbetsområde
Blandade teknikerFöreläsningarGrafisk designInstallationKonstpedagogik/workshopsKursverksamhetMåleriOffentlig utsmyckningProjektledare inom konst/formÖvrigt

Sedan jag valde att ta mitt konstnärsskap på allvar har mycket av mitt arbete utåt handlat om att arbeta med ungdomar och konst. Där jag spenderat längst tid är i mitt arbete med Ung Konst Öst. Där jag som projektkoordinator tillsammans med Lena Wiklund som projektledare har drivit på projektet med våra fantastiskt kreativa  hjärnor. Trots våra titlar kan vi dock inte ta på oss allt det fantastiska med Ung Konst Öst för inget skulle blivit av utan de människor i vår styrgrupp och ungdomarna i det ungdomsråd vi skapat. Jag är också verksamhetsledare för ett ungt kulturhus i Åtvidaberg där vi kontinuerligt arbetar för att unga ska lära sig uttrycka sig genom de olika kreativa sidor de sitter på.

Jag jobbar mycket med akryl, sprayfärg och tusch i mina bilder. Men jag kan likväl använda väggfärg och annat. Jag arbetar också en del med gatukonstprojekt som ofta innefattar både fysiska såväl digitala projekt, sen leker jag ihop någon slags fusion mellan dessa. 

Förutom det så handlar mycket av min verksamhet att samarbeta med olika andra kreatörer. Jag agerar grafisk designer åt två musiker i Stockholm. Joshua Bravo Nikolic (ViraVira) och Zoe Lobos. Till dem har jag tagit fram olika designs. Jag driver min enskilda firma där allting jag gör kretsar om min konst, inom det sker försäljning av konst men jag designar även digitala bilder som jag trycker på kläder och digitala prints.

Utställningar

Under Samma Tak 2017

Galleri Sander 2018

Skylten 2019

PARTS BY DENU (Gatukonstutställning) 2019

Under Samma Tak 2019

"What can I find if actually look?" (Kombinerat street art / NFT projekt) 2021

 

Projektledare

art active 2018-2019 (Samverkansprojekt Östergötlands konstförening UngPuls Linköping)

Utsmyckning av HVB hem (Projektledare och konstnär i uppdrag att måla trapphus på HVB hem för flickor)

Ung Konst Öst 2019-2021

 

Design arbeten

Musikalbum för ViraViras single "Observing(ss)"  2018

Musikalbum för ViraViras singel "Retrogressing"  2019

Designade t-shirt för BRAEND, ett kulturprojekt mellan mig och Mattias Grane. 2020

Startade upp min egen hemsida där jag designar mina egna streetwear kläder och säljer min konst. 2020 - nu

Logotyp för ViraVira 2021

Skapade designs för Zoe Lobos komande album släpp (2021)

Kontakt

Adress:
Vasavägen 45

Tel: 0709616392
Epost: antongrabowska@gmail.com
Hemsida: https://linktr.ee/antongrabowska
ORANGE
Akryl på canvas.
BLUE
100x120 cm, Akryl, sprayfärg och tusch på canvas.
Grafiska designs
Ett urval av de designs jag gjort. De första tre är designs gjorde i en kollaboration med VirarVira där han i musik/konst arbetar med begreppet att vara man. De andra fyra är gnugg tatueringar jag designs för, dessa kommer säljas inför Zoe Lobos kommande album släpp. Sen kommer det två logotyper, den första för Östersken Performance som är ett bolag jag håller på att startaoch den andra för Yoyo's sunscreen som är ett startup som tyvärr las ner. De sista tre bilderna är egna designs för mina egna kläder. Skickar gärna fler vid förfrågan.
THE PEACE SHOE
"The peace shoe" är en del av ett kombinerat street art / NFT projekt jag gjorde.
THE PEACE SHOE (NFT)
Det här är en NFT (Non Fungible Token) som jag skapade i ett kombinerat street art / NFT projekt.
Streetwear
Collage av bilder från en del av kläderna jag designat. Mer hittar ni på min hemsida.

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.